kulturalis

KÉKezz velünk! Borsodból az ország tetejére. Kihívás + Igazoló füzet

A Hamvas Béla Városi Könyvtár a TSC-vel együttműködve kihívást hirdet, melynek teljesítési határideje 2023. január 14., az országjáró kéktúra filmjeiről híres Rockenbauer Pál születésének 90. évfordulója. 

A teljesítés feltételei:

A kihívás során borsodi és mátrai kéktúra szakaszokon kell 90 km-t teljesíteni, pontosan Uppony és Kékestető között. A kihívás része a feladatlap, melynek kitöltése szükséges a teljesítés igazolásához. 

A teljesítés igazolása:

A túra bármelyik irányban, és bármilyen szakaszolásban teljesíthető, a végén a 90 km teljesítését igazolni szükséges (OKT bélyegzési pontokon bélyegzéssel). Az igazoló füzet lentebb letölthető.

Nevezési díj nincs, csak a teljesítés után járó egyedileg készített emlékjelvény küldéséhez felbélyegzett válaszborítékot kérünk.

A teljesítés elismerése:

A túra befejezése után az igazoló füzetet postán vagy személyesen kell a Hamvas Béla Városi Könyvtár címére eljuttatni (3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 37.), vagy Tóth Éva szakosztályvezetőnek személyesen leadni. Amennyiben az útvonal bejárását hitelt érdemlő módon igazolja és a feladatlapot hibátlanul kitölti, nyereménysorsoláson vesz részt. Sorsolás: 2023. január 25. A kihívást teljesítők és a nyertes nevét a honlapunkon közzétesszük.

Az igazoló füzet és a válaszboríték visszaküldési határideje: 2023. január 20. 


Országos Könyvtári Napok Tiszaújvárosban
Bauer Barbara: A fényfestő - könyvajánló első kézb...

Kapcsolódó hozzászólások

faec
 
youtube logo
 
insta
 
tujv UJ logo central feher