Beiratkozás

Könyvtárunknak minden gyerek tagja lehet! Az is, aki még nem tud olvasni, és az is, aki már tud. Az is, aki még nem szeret olvasni, és az is, aki már nagyon szeret.

A könyvtár első emeletén találod meg a gyermekkönyvtár részlegünket, ahová lépcsőn vagy lift segítségével léphetsz be. Minden könyvtári adminisztráció (beiratkozás, kölcsönzés, hosszabbítás, előjegyzés) itt történik.

A beiratkozás, amíg el nem éred a 16 éves kort, ingyenes!

Ha első alkalommal látogatsz el hozzánk, célszerű Apával vagy Anyával érkezned, akinek - személyi okmányai alapján - egy belépési és jótállási nyilatkozatot kell kitöltenie, aláírásával pedig igazolja, hogy ő vállal felelősséget könyvtárhasználatodért.

Ha mégis egyedül jössz beiratkozni, akkor a belépési nyilatkozatot haza kell vinned, a szüleiddel kitölteted, s aláírva visszahozod nekünk. A kitöltött nyilatkozat alapján felvételt nyersz az Olvasóbázisunkba, ezután megkapod olvasójegyedet, mellyel fiókkönyvtárainkban is igénybe veheted szolgáltatásainkat. Így olvasójegyedre nagyon kell vigyáznod. Ha mégis elvesztenéd, pótlásáért 300 Ft-ot kell fizetned.

Tiszaújváros - Érezd magad otthon logó

Hamvas Béla Városi Könyvtár
Cím: 3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 37. 
Telefon: 49/548-430
 

Minősitett konyvtar cim

Minősített könyvtár cím

(C) 2023 | TISZAÚJVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR | Készítette: TPMH