Tematikus ajánlók

Nálunk jártak - Vig Balázs

Vig Balázs júniusban az Ünnepi Könyvhét alkalmából 1-2. osztályos tanulóknak tartott játékos, interaktív könyvbemutatót A rettegő fogorvos című könyvéről.

A könyvajánlójában Radnóti Blanka könyvsorozatát ajánlja olvasóinknak.

Radnóti Blanka:

  • Borisz bemutatkozik
  • Borisz világgá megy
  • Borisz, a szuperhős

Raktári jelzet: R 19 

"Borisz kutya kalandjait szeretném ajánlani minden képnézegető, könyvlapozgató, meséket újra és újra felolvastató gyereknek és persze szüleiknek. Radnóti Blanka írta és rajzolta ezt a könyvsorozatot, aki mindent tud a kutyák lelki világáról és viselt dolgairól. 

Borisz néha arról álmodozik, hogy szuperhőssé válik és lehozza azt a hatalmas, világító labdát az égről, szeretne megtanulni beszélni, hogy elmondhassa a gazdáinak, mennyire szereti őket. Fél a villámtól és a porszívótól (túl hangosak!), hókutyát épít a gazdájával, a parkban jó alaposan szemre (és szagra) vételezi a többi kutyát, akik ugyan különböznek tőle, de mindegyiknek négy lába van, egy pár füle és valahol éppen olyanok, mint ő.A képek szépek, szerethetők, művészi igénnyel készültek. A történet könnyen érthető és átélhető már bölcsődés kortól (felső határ nincs, szülőként, meseszerető felnőttként is élvezetes a három kötet). Lehetséges mellékhatás: olvasás közben vágyakozni kezdhetünk egy saját kutyára."

Öt karika - öt város
Nálunk jártak - Budai Lotti

Kapcsolódó tartalmak

Tiszaújváros - Érezd magad otthon logó

Hamvas Béla Városi Könyvtár
Cím: 3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 37. 
Telefon: 49/548-430
 

Minősitett konyvtar cim

Minősített könyvtár cím

(C) 2023 | TISZAÚJVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR | Készítette: TPMH